Hos Krop & Velvære tilbyder vi hjælp til livstilsomlægning.

Livstilsomlægning

Krop og Velvære har med stor succes tilbudt individuelle kostomlægningsforløb.

Det er vigtigt at fastslå, at Krop og Velvære adskiller sig fra almindelige kostvejledere der udleverer en færdig kostplan eller traditionel slankekur. Det har mange allerede forsøgt sig med og erfaret, at det ikke virker langsigtet, og at man hurtigt efter forløbet vejer det samme eller mere end før kuren, hvilket er psykisk hårdt og opslidende.

Krop og Velvære tilbyder individuelt tilpassede livsstilsomlægninger. Det betyder, at du får et objektivt indblik i din egen livsstil, herunder din kost, dine motionsvaner, dit stressniveau.

I fællesskab analyserer vi os frem til årsagen til dine udfordringer, hvor er den enkelte i sit liv, og hvor ligger årsagen til vægtproblemet. Vi taler om fysiologien og psykologien i forhold til din krop og din kostvaner.

Alle livsstilsændringer og kostomlægninger vil være forskellige, da det er vidt forskelligt, hvorfor folk vejer for meget og hvad deres mål vil være.

Vi har kunder der ønsker at ændre deres risikoprofil i forhold til de store livsstilssygdomme som f.eks. type II diabetes, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol. Andre har smerter i led og døjer med træthed og uoplagthed som følge af dårlige kostvaner, mens andre blot gerne vil tabe 5 kg før bikinisæsonen.

Krop og Velvære definerer sammen med dig dine mål og delmål. Hvad er målet? Hvad er realistisk? Hvordan kommer du derhen? Vi opsætter en overskuelig tidshorisont og mødes med jævne mellemrum, hvor vi fra gang til gang evaluerer og laver nye aftaler.

Du tager ansvaret for dit liv.

Jeg tager ansvaret for dit mål.

Kontakt Peter

Tlf.: +45 20 40 52 21

Klar til en sundere livsstil?

Kontakt os og hør mere

Skriv til os her

Copyright 2016 · tlf.: 20 40 52 21 · info@kropogvelvaere.dk · All rights reserved · Created by Adjust

DMS