Massage

Krop og Velvære arbejder seriøst og målrettet på at behandle skavanker professionelt og effektivt. Muskelspændinger skyldes ofte de påvirkninger vi bliver udsat for i vores hverdag, deriblandt stress, dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde med mange repetitioner, hårdt fysisk arbejde, gentagne ensidige bevægelser, dårlige sovestillinger mm.
Dette kan bl.a. medføre hovedpine, nakkespændinger, ryg og lændesmerter, musearm og tennisalbue, sovende fornemmelser i hænder og fingre. Disse gener og symptomer kan med særdeles gode resultater afhjælpes med massage. Der kræves som oftest 3-5 behandlinger af en halv times
varighed pr. gang.

Vi i Krop og Velvære giver gerne gode råd om, hvordan du på arbejdspladsen og i hjemmet kan få bedre arbejdsstillinger osv. så evt. arbejdsrelaterede smerter/skavanker kan forebygges.
Årsagen til myoser (muskelinfiltrationer) er syredannelse i musklerne, pga. ophobede affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer forhindrer optimal blodforsyning til musklerne, og kan derved give gener. Ved at massere musklerne på den rigtige måde, med det rette tryk, vil disse affaldsstoffer fjernes, så musklerne igen får optimal blodforsyning, og generne fjernes.
Kombinationen massage efterfulgt af akupunktur har vist sig at være utroligt effektiv.

Sports & Behandlingsmassage

Afstresningsmassage

Firmamassage

Graviditetsmassage

Peter – 49 år

Peter – 49 år

Sportsmassage, Massage og Akupunktur

Telefon nr: +45 20 40 52 21

Jane – 46 år

Jane – 46 år

Massage & Spraytan

Telefon nr: +45 20 57 90 77