Akupunktur

Akupunktur

Akupunkturen er blevet anvendt i Kina i mere end 1000 år. I østen er akupunktur således en behandlingsform helt på niveau, med den vi tilbydes via det offentlige herhjemme. De patienter der rent faktisk giver behandlingsformen, den nødvendige tid oplever ofte rigtig gode resultater.

Filosofien bag akupunktur er, at man behandler hele patienten, og derved genopretter balancen i hele kroppen.

Da alle lidelser, i den traditionelle akupunktur, betragtes som en ubalance af energi, kan behandling med akupunktur gavne stort set alle ubalancer, så længe nedbrydningen af kroppens væv ikke er for omfattende.
Mange mennesker benytter også akupunktur forebyggende, fordi de har en følelse af at være i ubalance med sig selv, uden egentlig at være syge i vestlig forstand.

Behandling

Akupunktur kan anvendes til at behandle sygdomme, eller nærmere, til at hjælpe kroppen til selv at bekæmpe og helbrede sygdomme. Behandlingen foregår ved, at behandleren indfører en tynd metalnål i patientens hud på strategiske steder på kroppen. Herved stimuleres nervebanerne (meridianerne) til selv at etablere balance. Det kan måles videnskabeligt, at der bl.a. i centralnervesystemet frigives en øget mængde endorfiner (kroppens egne smertestillende stoffer).

Efter behandlingen vil kroppen føles styrket og være i bedre stand til at bekæmpe og modstå sygdomme, bl.a. fordi blokader i meridianerne er blevet genåbnet, og kroppens energi kan strømme frit i systemet. Dvs. kroppens egne forsvarsmekanismer bliver aktiveret. Smerter vil føles mindre, og evt. skader vil hele hurtigere. En kombination af massage og akupunktur kan ved mange lidelser fremme helingsprocessen.

Dette er en liste over lidelser, hvor akupunkturen
er velegnet til behandlingsform:

· Muskelspændinger
· Ledsmerter
· Gigtsygdomme i led og muskler
· Hovedpine/migræne
· Nakkeproblemer
· Rygsmerter
· Lændesmerter
· Frossen skulder
· Tennisalbue
· Sportsskader

Almindelig behandling

200 kr

Afmelding senest dagen før.

Kombinationsbehandling

540 kr

Afmelding senest dagen før.

Peter – 49 år

Peter – 49 år

Sportsmassage, Massage og Akupunktur

Telefon nr: +45 20 40 52 21

Jane – 46 år

Jane – 46 år

Massage & Spraytan

Telefon nr: +45 20 57 90 77